Tietosuojamenettely

TIETOSUOJAMENETTELY

Super Synbiotics (”Yritys”, ”me” tai ”meitä”) vastaa siitä, että kaikkia sinua koskevia henkilötietoja käsitellään tietosuoja-asetuksen (GDPR) ja muun yksityisyyden suojaa koskevan lainsäädännön mukaisesti. Nämä tietosuojakäytännöt kuvaavat tarkemmin, mitä henkilötietoja me käsittelemme ja mikä henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on. Käytännöt kuvaavat myös, mitä oikeuksia sinulla on ja miten niihin vedotaan sekä mitä me teemme varmistaaksemme henkilötietojesi turvallisen käsittelyn.

  1. Mikä henkilötieto on ja mitä henkilötietojen käsittely tarkoittaa?

Kaikki tieto, joka liittyy suoraan tai välillisesti elossa olevaan luonnolliseen henkilöön, muodostaa henkilötiedon. Esimerkkejä voivat olla nimet, osoitetiedot, kuvat, mutta myös salatut tiedot tai erityyppiset sähköiset henkilöllisyydet, kuten IP-osoitteet. Me ainoastaan käsittelemme henkilötietojasi. Käsittelyä on esimerkiksi tietojen kerääminen, säilyttäminen, tallentaminen, lajittelu, muokkaaminen, siirtäminen tai poistaminen.

  1. Kuka on rekisterinpitäjä ja mitä se merkitsee?

Synbiotics AB (Y-tunnus 556569-8965) on rekisterinpitäjä ja vastaa yrityksen henkilötietojen käsittelystä. Se merkitsee, että meillä on vastuu käsitellä henkilötietojasi voimassa olevan tietosuojalainsäädännön, mukaan lukien tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisesti. Jos käytämme alihankkijaa henkilötietojesi käsittelyyn, alihankkija on henkilötietojen käsittelijä. Sitten varmistamme, että meillä on henkilötietoja koskeva sopimus toimittajan kanssa.

  1. Käsiteltävät henkilötiedot, käsittelyn tarkoitus ja oikeusperuste

Synbiotics AB:n tarkoitus StigBengmark.com -kanavan kanssa on toimittaa sinulle toimituksellista tietoa tutkimuksesta ja terveydestä verkkosivuilla olevien viestien, tilaamiesi uutiskirjeiden ja meille sähköpostitse ja chatissä lähettämiesi kysymysten kautta. Meille aktiivisesti jakamiesi tietojemme lisäksi yritys kerää evästeiden kautta tietoja voidakseen tarjota sinulle räätälöidyn palvelun ja kohdistaa sinulle markkinointia, joka mielestämme saattaa kiinnostaa sinua. Katso alla kohta evästeistä. Käsittelymme on lueteltu alla olevissa kategorioissa.

 

Rekisteröityminen uutiskirjeen vastaanottajaksi

Kun rekisteröidyt uutiskirjeemme vastaanottajaksi, pyydämme sinua antamaan nimen ja sähköpostiosoitteen. Teemme tämän, jotta voimme hallinnoida uutiskirjettä ja uutuustietoja, jotka lähetämme sinulle. Tuemme käsittelyä uutiskirjeen hallitsemiseksi oikeudellisella perusteella oikeutetulla intressillä, jossa intressimme on saada sinut uutiskirjeen vastaanottajaksi rekisteröitymisen kautta, pyytämiäsi tietoja on asetettu henkilötietojesi suojaamisen intressiä vastaan.

 

Voit milloin tahansa lopettaa uutiskirjeen vastaanottamisen. Sen voi tehdä helpoiten napauttamalla “Unsubscribe” uutiskirjeessä tai ottamalla yhteyttä info@stigbengmark.com Kun olet poistanut rekisteröintisi, poistamme henkilötietosi.

 

Tilastot ja analyysit

Henkilötietojasi voidaan käyttää myös tilastollisiin ja markkinointianalyyseihin palvelujemme, verkkosivustomme käyttäjäystävällisyyden, järjestelmiemme ja niiden kehittämisen ja ylläpidon parantamiseksi sekä kyselyihin. Henkilötietoja säilytetään tätä käyttötarkoitusta varten 36 kuukautta.

Käytäntöihimme kuuluu, ettemme pyydä tai käsittele asiakkaidemme arkaluontoisia tietoja. Älä anna sen vuoksi meille mitään arkaluontoisia tietoja (tietoja esimerkiksi etnisestä taustasta, poliittisista mielipiteistä, uskonnollisesta tai filosofisesta vakaumuksesta, ammattiyhdistyksen jäsenyydestä, terveydestä tai sukupuolielämästä).

 

Yhteydenotto chatissä tai sähköpostilla

Jos otat meihin yhteyttä chatilla tai sähköpostilla ja sinulla on esim. kysyttävää viesteistämme ja uutisistamme, käsittelemme tietoja, jotka olet itse päättänyt antaa meille. Tapauksestasi riippuen voimme tallentaa henkilö​tietojasi enintään 12 kuukaudeksi varmistaaksemme viestiesi seurattavuuden. Tämä käsittely tapahtuu intressipunninnan tukemana, jolloin meillä on perusteltu etu käsitellä henkilötietojasi. Olemme huolellisen harkinnan jälkeen havainneet, että etusi tai perusoikeutesi ja -vapautesi eivät tässä yhteydessä paina enempää, eivätkä vaadi henkilötietojen suojaamista.

  1. Miten olemme saaneet tietosi?

Henkilötietosi, joita on käsittelemme, olemme saaneet, kun olet rekisteröitynyt uutiskirjeen vastaanottajaksi, ottanut meihin yhteyttä sähköpostitse tai chatin kautta tai käymällä verkkosivustollamme (evästeet).

  1. Henkilötietojen siirtäminen kolmansille osapuolille

Pyrimme aina siihen, että henkilötietojasi käsitellään EU:n/ETA:n alueilla, ja kaikki omat IT-järjestelmämme sijaitsevat näissä maissa. Järjestelmätuen ja ylläpidon järjestämisessä saatamme kuitenkin joutua siirtämään tietoja EU:n/ETA:n ulkopuolelle, esim. jos jaamme henkilötietojasi henkilötietojen käsittelyssä avustavalle taholle, joka joko itse tai alihankkijan kautta on sijoittautunut tai tallentaa tietoja EU:n/ETA:n ulkopuoliseen maahan. Näissä tapauksissa sopimuskumppani voi käyttää vain tarkoituksen kannalta merkityksellisiä tietoja (esim. lokitiedostot). Riippumatta maasta, jossa henkilötietojasi käsitellään, ryhdymme kaikkiin kohtuullisiin oikeudellisiin, teknisiin ja organisatorisiin toimenpiteisiin varmistaaksemme, että suojaustaso on sama kuin EU:n/ETA:n alueella. Jos henkilötietoja käsitellään EU:n/ETA:n ulkopuolella, taataan suojaustaso joko EU-komission päätöksellä siitä, että ko. maa varmistaa riittävän suojan tai käyttämällä ns. asianmukaisia suojatoimenpiteitä. Esimerkkejä asianmukaisista suojatoimenpiteistä ovat vastaanottajamaassa hyväksytyt käytännesäännöt, vakiomuotoiset sopimuslausekkeet, sitovat yrityksen sisäiset säännöt tai Privacy Shield.

  1. Turvallisuus ja henkilötietojesi suojaaminen

Käytämme tietojärjestelmiä henkilötietojen luottamuksellisuuden, eheyden ja pääsyn suojaamiseen. Olemme toteuttaneet erityisiä turvatoimenpiteitä henkilötietojesi suojaamiseksi laitonta tai luvatonta käsittelyä (kuten laitonta käyttöä, katoamista, tuhoamista tai vahingoittumista) vastaan. Ainoastaan ​​niillä henkilöillä on pääsy tietoihisi, joiden tarvitsee käsitellä henkilötietojasi tehtävämme täyttämiseksi.

  1. Mitä evästeet ovat ja miten niitä käytetään?

Eväste on kirjaimista ja luvuista muodostuva tekstitiedosto, jonka verkkoselaimemme lähettää ja joka tallentuu sinun verkkoselaimeesi tai laitteeseesi. Käytämme evästeitä parantaaksemme ja yksinkertaistaaksemme käyntiäsi, keräämme tilastoja ja kumppaniemme kautta, jotta saat kohdennettua markkinointia mainosverkostoissa, sosiaalisessa mediassa, kuten Facebookissa ja hakukoneiden, kuten Googlen, hakusanamarkkinoinnissa.

Käytämme kolmansien osapuolien evästeitä kootun tilastotiedon keräämiseen Google Analyticsin kaltaisissa analyysityökaluissa. Käyttämämme evästeet ovat sekä pysyviä että väliaikaisia evästeitä (istuntoevästeitä). Pysyvät evästeet tallennetaan tiedostoina tietokoneeseen tai mobiililaitteeseen korkeintaan 24 kuukauden ajaksi. Väliaikaiset evästeet poistuvat, kun suljet selaimen.

Selaimen asetusten kautta voit itse ohjata evästeiden laajuutta. Siellä voit esimerkiksi estää tai poistaa evästeitä. Voit myös selata sivustoa anonyyminä. Ota huomioon, että tietyt palvelut eivät toimi, jos evästeet on poistettu käytöstä.

Evästeiden muodossa olevia tietoja voidaan käyttää myös antamaan kumppaneidemme ohjata sellaista digitaalista suoramarkkinointia sinulle, joka mielestämme saattaa kiinnostaa sinua. Tuemme käsittelyä suoramarkkinointitarkoituksessa oikeutetulla edulla.

 

Olemme arvioineet, että on olemassa perusteltu etu antaa kumppaneidemme kommunikoida kanssasi tuotteista ja tarjouksista, jotka liittyvät tietoihin, joista olet lukenut StigBengmark.com -sivustolla. Olemme arvioineet, että tämä intressi on suurempi kuin tarve suojata henkilötietojasi kyseisessä tapauksessa. Jos et halua vastaanottaa mainosviestejä, voit lähettää meille viestin siitä tähän osoitteeseen info@stigbengmark.com.

  1. Oikeutesi ja valvontaviranomaisen tiedot

Sinulla on oikeus saada tietoja siitä, mitä sinua koskevia tietoja käsittelemme sekä oikeus pyytää henkilötietojen korjausta, poistamista tai siirtoa sekä oikeus pyytää henkilötietojesi käsittelyn rajoittamista. Sinulla on myös oikeus pyytää ote sinusta tallennetuista tiedoista.

Jos sinulla on kysyttävää sinua koskevien tietojen käsittelystä tai haluat käyttää jotakin oikeuttasi, ota yhteyttä meihin. Yhteystiedot löydät alta.

Jos haluat valittaa tietojesi käsittelystä, sinulla on aina oikeus kääntyä valvontaviranomaisen puoleen: Datainspektionen, Box 8114, 104 20 Stockholm

 

  1. Yhteystiedot

Jos haluat päivittää tai muuttaa antamiasi tietoja tai jos sinulla on kysymyksiä tai mielipiteitä toiminnastamme, tiedoista, joita käsittelemme tai omista oikeuksistasi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostilla: [info@supersynbiotics.se]

  1. Tietosuojaselosteen päivittäminen

Tätä tietosuojaselostetta voidaan muuttaa. Teemme muutoksia sovittaaksemme käytännöt sovellettavan lainsäädännön muutoksiin, kaupallisiin tarpeisiin tai täyttääksemme asiakkaidemme, markkinointikumppaniemme ja palveluntarjoajiemme tarpeet. Päivitetyt versiot julkaistaan verkkosivustollamme [https://stigbengmark.com] sekä muutoksen päivämäärä, jotta viimeisen päivityksen ajankohta käy selkeästi ilmi.

Tietosuojalauseke päivitettiin viimeksi 10.07.2019.